مرتضی آکشته، خبرنگار: سازمان اقتصادی کوثر با عمری نزدیک به یک دهه را باید جزو بازوهای اقتصادی بنیاد شهید و امور ایثارگران تلقی کرد. سازمانی که تمرکز اصلی خود را در حوزه کشاورزی گذاشته است، به طوری که حجم سرمایه گذاری این بازوی اقتصاد بنیاد شهید در حوزه کشاورزی کشور 70 درصد بوده است. با این حال به نظر می رسد اگر این سازمان از همان ابتدا ورود جدی به بخش صنعتی کشور داشت، می توانست اثرگذاری بیشتری را داشته باشد و بالطبع درآمد بیشتری را هم از آن خود کند.
ناصر فخاری، رئیس سازمان اقتصادی کوثر در گفتگو با «فرهیختگان» با تاکید بر اینکه 70درصد از سرمایههای ما در حوزه کشاورزی بوده، در حالی که تنها بعد از گذشت 14 ماه سوددهی حوزه صنعت به میزان 70درصد از کشاورزی بوده است، گفت: این مسئله نشان دهنده حمایت از بخش صنعت است. خوشبختانه دستاوردهای ما در حوزه صنعت امروز در کشور به کار گرفته می شود، به طوری که وزارت نیرو از الکتروموتورهای تولید شرکتهای سازمان اقتصادی کوثر برای آبرسانی به همدان و خوزستان استفاده کرده است.
او افزود: این کار به وسیله شرکت جمکو که یکی از شرکت های دانش بنیان زیرمجموعه ما به شمار میرود،انجام شده است. جالب اینجاست که هر چند در ابتدا هیچ پولی از سوی وزارت نیرو به این شرکت پرداخت نشد، اما این شرکت توانست با فعالیت شبانه روزی الکتروموتورهای مورد نیاز برای آبرسانی تامین کردند.
به گفته او، قطعا تا دو سال آینده، هلدینگ ما در بخش صنایع از حیث سوددهی می تواند از بخش کشاورزی عبور کند؛ البته در بخش معدن نیز شرایط مشابهی را شاهد هستیم تا جایی که طبیعتا تا دو سال آینده سوددهی در این بخش هم به دو برابر حوزه کشاورزی خواهد رسید.
رئیس سازمان اقتصادی کوثر تصریح کرد: تصمیم داریم تا به مروز از بنگاه داری این بخش ها خارج شده و صرفا سهام دار این شرکت های زیرمجموعه باشیم. البته در این میان باید به این مسئله هم اشاره کنم که بعید است بتوان شرکت های زیان ده را منحل کرد و دلیل این مسئله هم وجود پرونده های حقوقی از سوی این شرکت ها است. در مقابل می توان با ادغام شرکت های زیان ده بسیاری از چالش ها را حل کرد و ما در طول این 14 ماه، تجربه موفقی در این زمینه داشته ایم.
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۳
کد خبر: 78983
رئیس سازمان اقتصادی کوثر:
سوددهی بخش صنعت 70 درصد بخش کشاورزی بوده است
مرتبط ها